blogname

112
lelystadnieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt met twee gestolen lantaarnpalen op het dak


Dinsdagochtend 1 augustus heeft de politie een auto aan de kant gezet waarop twee enorme lantaarnpalen op het dak lagen. Bij de controle werd al snel duidelijk dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had en hing er een flinke alcohollucht om de bestuurder.

De man weigerde een blaastest en werd aangehouden. Naast al deze zaken was de auto ook niet verzekerd en ook de APK was verlopen. De recherche heeft onderzoek gedaan naar de herkomst van de lantaarnpalen, deze zijn hoogstwaarschijnlijk gestolen in Almere. Verder bleken er nog andere strafrechtelijke onderzoeken naar de verdachte te lopen, waaronder het tanken zonder te betalen.


Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws