blogname

112
lelystadnieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Autobranden


Lelystad - Op dinsdag 19 september 2017 zijn in de wijk Warande vlak na elkaar twee personenauto’s uitgebrand. De politie vermoedt dat het gaat om brandstichting

Omstreeks 00:25 uur kreeg de politie de melding dat op een parkeerplaats aan de Penningkruidstraat een auto in brand stond. Ter plaatse zag de politie dat er vuur kwam uit de motorkap van het voertuig. De agenten probeerden direct de brand te blussen om te voorkomen dat de brand over zou slaan naar andere voertuigen. Daarbij konden zij niet voorkomen dat een stuk heg in brand opging.

Autoalarm

Tijdens het blussen hoorden de agenten een autoalarm afgegaan en zagen zij boven de woningen aan de Dotterbloemhof rook. Aldaar stond eveneens een auto in brand. De brandweer bluste beide auto’s, maar kon niet voorkomen dat de voertuigen volledig uitbrandden. Gezien de korte tijd en de locaties van de branden vermoedt de politie dat er sprake is van brandstichting.

Iets gezien?

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws