blogname

112
lelystadnieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Gewonden van gecrasht voertuig in ziekenhuis opgespoord


Lelystad- Zaterdagochtend zagen agenten van de landelijke eenheid een gecrasht voertuig staan bij de afrit Lelystad op de A6. Het voertuig werd gecontroleerd, maar niemand werd aangetroffen. Wel waren er bloedsporen en moesten er gewonden zijn.

Agenten van Lelystad zijn naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek. Daar werden uiteindelijk twee personen aangetroffen die in het voertuig hadden gezeten. Een van de twee personen is zwaar gewond geraakt, de ander kon na behandeling aangehouden worden. Er waren ook nog twee andere personen die mogelijk in het voertuig zaten, zij zijn ook aangehouden. Gezien de zaak in onderzoek is kon de politie nog geen verdere informatie verstrekken.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws