blogname

112
lelystadnieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie Lelystad houdt inbrekers aan in Alkmaar


Lelystad - Afgelopen donderdagavond heeft de politie Lelystad twee Lelystedelingen van 19 en 39 jaar aangehouden in Alkmaar meldt de politie vandaag op social media. De agenten uit Lelystad waren die avond onopvallend aan het werk toen zij het tweetal, welke bekend is met het plegen van woninginbraken, zagen rijden.

De agenten zijn het tweetal gaan volgen waarop zij, vasthoudend als zij zijn, uitkwamen in Alkmaar. Aangekomen in Alkmaar parkeerden het tweetal hun auto langs de Frederik Hendriklaan en gingen zij te voet verder. De agenten hoorden even later breekgeluiden en na een korte zoektocht werd het tweetal teruggevonden op de Dillenburgstraat alwaar het tweetal zojuist een inbraak had gepleegd.

Tijdens het onderzoek ter plaatse bleek in dezelfde straat, in nog een woning te zijn ingebroken.

De recherche heeft de zaak op dit moment in onderzoek. Hierbij wordt de betrokkenheid van de verdachten onderzocht bij andere inbraken in Alkmaar, Flevoland en Friesland.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws