Veel schade door grote brand in winkelcentrum Lelycentre

In de nacht van zaterdag op zondag 21-2 heeft er in winkelcentrum ‘t Lelycentre een grote brand gewoed. De brand was ontstaan in een winkel met huishoudelijke artikelen. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand te bestrijden. Omliggende panden, veel kleine winkeltjes aldus de woordvoerder van de brandweer, hebben rook en water schade opgelopen. Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk en wordt onderzocht.

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien

Foto: Ramon Vegelien