Bestuurder bestelbus rijdt door na flinke aanrijding

13/02

Foto: politie

Lelystad – Dinsdagavond heeft er rond 19:00 een flinke aanrijding plaatsgevonden op de Kustendreef. De veroorzaker is er vandoor gegaan.

De bestuurder van een witte bestelbus raakte de auto van het slachtoffer vol in de zijkant en reed vervolgens door. De inzittende van de personenauto kwam volgens de politie er redelijk goed af. Er waren sporen gevonden op de weg, waardoor de politie er vanuit ging dat het busje zwaar beschadigd raakte. Ook waren er drie fietsers die het busje een stukje gevolgd zouden hebben. De politie deed een getuigenoproep.

Mede dankzij een social media bericht kon de politie gisteravond rond 22:45 meldden dat het busje gevonden was. De politie is wel op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over de bestuurder en eventuele overige inzittenden. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.