‘Detectorteam’ vind geldkistje uit 2008

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

13/05

Foto: Detector Power

Lelystad – Zondag 12 mei heeft het ‘detectorpower’ team in Lelystad verschillende vondsten gedaan. Het team houdt zich bezig met magneetvissen en heeft op zondag verschillende plekken in Lelystad aangedaan.

Het ‘detectorteam’ bestaat uit; Daniel, Betty, Milan, Jesse, Abigail en Ryan. Geldkistjes, een kluis, portemonnees en pasjes, van alles heeft het team naar boven te hengelen. Via de politie konden ze de rechtmatige eigenaar van een geldkistje achterhalen. Het geldkistje bevatte pinpassen en portemonnees, welke niet meer bruikbaar waren. Het geldkistje was al verdwenen sinds 2008 en de eigenaar hiervan vond het bijzonder en dankte het team voor het vinden laat Daniel weten. Daniel voegt er aan toe; ” Dat we dit soort reacties krijgen, dat maakt onze hobby zo leuk”.

Je kan het team vaker tegenkomen. Zij zullen op allerlei plaatsen blijven zoeken in het water op zoek naar een bijzonder buit.