Getuigenoproep gewelddadige overval Lelystad

Lelystad – Een snackbar aan de Botter in Lelystad is op 3 december overvallen door 4 personen. De politie is op zoek naar getuigen.

Wat is er gebeurd?
Op dinsdagavond 3 december rond 21.45 uur komen vier personen binnen. De snackbarmedewerker wordt bedreigd met wapens. De overvallers gaan ervandoor met een onbekend geldbedrag in de richting van het bruggetje bij Botter 44 en Tjalk.

Signalement verdachten

Geschatte leeftijd 16 – 18 jaar.
De verdachten waren allen donker gekleed.

Een verdachte opgepakt
Via Burgernet riep de politie inwoners van Lelystad op om uit te kijken naar de verdachten. Deze oproep leverde helaas niks op. Het onderzoek van de politie gaat door.

Help mee met politieonderzoek
Heeft u op 3 december gezien wat er is gebeurd bij de overval, of vlak daarvoor of erna? Heeft u camerabeelden waarop het vermoedelijke viertal is te zien? Of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact! Deelt u uw informatie liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.